OM JBA MOTOR

JBA MOTOR

JBA Motor är ett privatägt företag med placering i Smedjebacken. Företaget startades 2021 och har sedan dess hjälpt en hel del kunder med bilköp och bilförsäljning.

Verksamheten tog fart när två biltokiga grabbar bestämde sig för att följa sina drömmar och satsa på det de tror på! Trots pandemi och samhällsförändringar startades JBA Motor utan tvivel på succé. Företaget har sedan dess uppnått en bred kundnöjdhet och arbetar ständigt för att möta kundernas behov på bästa sätt.
Trygghet, engagemang och flexibilitet är tre ord som ska följa med dig från början till slut när du gör affärer med oss. Med fokus på målet och ett leende på läpparna fortsätter vi att göra vårt bästa för dig och ditt bilresande. Välkommen till JBA Motor!

VARFÖR OSS?

JBA MOTOR

Bilen

Du kan använda och nyttja bilen även under tiden din bil ligger ute till försäljning. Eventuella köpare kontaktar oss för visning och vi kommer tillsammans med dig överens om en tid som passar.

Garantier

För alla förmedlade bilar med ett miltal på max 25000 kan vi erbjuda en garanti från Svensk Bilhandelförsäkring. Denna försäkring gäller i 6-24 månader.

Säkerhet

Chans till bättre betalt och en säkrare affär än vid privat försäljning, då köparen erbjuds garanti och förmånlig finansiering.

Fotografering

Vi sköter fotograferingen, du behöver bara se till att bilen är städad och tvättad.

Vi ordnar allt

Vi tar emot betalning av köparen och överför köpeskillingen till ditt konto med avdrag för vår förmedlingsavgift.

Annonsiering

Vi ordnar med annonstexter till blocket och bytbil.com

VI PÅ JBA MOTOR

JBA MOTOR

Jerry Christiansen

Försäljning/inköp

Sebastian Raukola

Service/transport

Ann-Sofie Müllback

ekonomi

Att du som konsument tillsammans med oss kan bidra till ett mer hållbart samhälle är för oss jätteviktigt. Låt oss bli din bilpartner genom livet! Det viktigaste hållbarhetsarbetet vi utför är det faktum att vi köper och säljer begagnade bilar. Istället för att köpa nytt kan du som privatperson eller företag bidra till en hållbar miljö och köpa en begagnad bil, som dessutom via oss erbjuds tillsammans med garanti och självklart en trygg och smidig affär.