DÄCKHOTELL

JBA MOTOR

Att välja däckhotell för förvaring av däck är en praktisk och populär lösning jämfört med att förvara dem hemma eller i garaget. Det innebär att du inte behöver ta hem dina gamla däck efter byte till vinter- eller sommardäck på verkstaden, och däcken förvaras i ideala förhållanden.

På ett däckhotell bevaras däcken bättre, vilket ger längre livslängd. På JBA Motor erbjuder vi däckhotell. Ett däckhotell är en säker plats för däck du inte använder men vill spara till nästa säsong.

Däck håller längre på ett däckhotell än vid förvaring i ett garage med fel temperatur. Att använda vårt däckhotell säkerställer att dina däck är i toppskick för nästa byte till vinter- eller sommardäck.

750kr/Säsong

Att tänka på om du förvara däcken själv?

Att tänka på om du förvara däcken själv Om du förvarar däcken själv finns mycket att tänka på. Du behöver rätt verktyg för att lossa hjulbultarna och rengöra dem noggrant. Däcken ska ha korrekt lufttryck för att inte deformeras.

Förvaringsutrymmet bör vara torrt för att inte skada gummits egenskaper. Lösa däck lagras stående och däck på fälg liggande. Förvara inte däck nära brandfarliga material och märk dem rätt för montering. Allt detta undviks genom att använda vårt däckhotell.

Däckhotell sparar plats En fördel med däckhotell är att de frigör utrymme hemma. Saknar du garage kan däckförvaring vara problematiskt.

Däckhotell underlättar för äldre som slipper bära och flytta på tunga däck. Hur länge kan man ha däcken på däckhotell? På JBA Motor sträcker sig skiftesperioden från 15 mars till 5 maj för sommardäck och från 15 oktober till 5 december för vinterdäck.

Lagar kräver anpassade däck från 1 december till 31 mars. Många byter till vinterdäck i november och till sommardäck i april. Så förvarar vi däcken Däck utan fälg lagras stående, medan däck på fälg kan lagras liggande. Vi garanterar hög standard i våra däckhotell och meddelar när det är dags för däckskifte.

Varför däckhotell?

JBA MOTOR

Fördelar med JBA Motors däckhotell inkluderar:

Om du har några frågor om hotell och däckbyte, ring oss!